Søg

Linkedin

Karriere

English

I forbindelse med salget har Søren Ingerslev og Simon Jørgensen op til og under transaktionen rådgivet ejerne af Think! Digital med blandt andet forhandlinger og udarbejdelse af transaktionsdokumenter.

Elmann is pleased to announce that ACQ5 Global Awards has recognised Elmann as both Dispute Resolution Law Firm of the Year - Denmark 2018 and Dispute Resolution Advisory Firm of the Year – Denmark 2018.

IT Relations har opkøbt TechBiz som et led i deres strategi om at styrke markedstilstedeværelsen på landsplan. Elmanns Nicolai Hesgaard og Stine Bernt Stryhn har bistået TechBiz med salget.

Foss har 1. november 2018 købt 51 pct. af aktierne i den jyske virksomhed Au2mate A/S. Elmann har bistået Foss op til og under transaktionen med bl.a. forhandlinger, due diligence og udarbejdelse af købsaftale.

Advokat Peter Mollerup har bistået ejeren af Vitral A/S med salget til VELUX A/S, der skal styrke VELUX Gruppen på det kommercielle marked.

Elmann is pleased to announce that we have been recognised by Global Law Experts as Commercial Landlord & Tenant Law Firm of the Year in Denmark 2018.

Flyselskabet Primera Air er blevet erklæret konkurs tirsdag den 2. oktober 2018. Advokat Finn Lynge Jepsen er udpeget som kurator sammen med advokat Henrik Sjørslev og advokat Morten Hans Jakobsen, som i fællesskab har fået til opgave af behandle konkursboet. 

Hvor betaler virksomhederne mest for en aftale - i det offentlige eller i det private? Hvilke håndtag kan vi dreje på, når det kommer til transaktionsomkostninger ved at samarbejde? Og hvad kendetegner et værdiskabende offentlig-privat samarbejde?

Den franske mediekoncern Newen, der er datterselskab i TF1-koncernen, har den 6. september 2018 underskrevet en aftale med det danske filmselskab Nimbus Film Holding ApS.







Nyhedsbrev