Søg

Linkedin

Karriere

English

Flyselskabet Primera Air er blevet erklæret konkurs tirsdag den 2. oktober 2018. Advokat Finn Lynge Jepsen er udpeget som kurator sammen med advokat Henrik Sjørslev og advokat Morten Hans Jakobsen, som i fællesskab har fået til opgave af behandle konkursboet.

På rejsegarantifondens hjemmeside er der udsendt en pressemeddelelse med Q & A, hvor flyselskabets passagerer kan finde nærmere oplysninger om deres retsstilling i den aktuelle situation. Rejsegarantifondens pressemeddelelse kan læses her.

Har du krav mod det konkursramte selskab kan anmeldelse med opgørelse af kravet vedlagt relevant dokumentation sendes til konkursboet pr. e-mail: primera@dlapiper.com. Der henvises i øvrigt til kuratellets pressemeddelelse, som kan læses her.

 

Hvor betaler virksomhederne mest for en aftale - i det offentlige eller i det private? Hvilke håndtag kan vi dreje på, når det kommer til transaktionsomkostninger ved at samarbejde? Og hvad kendetegner et værdiskabende offentlig-privat samarbejde?

Den franske mediekoncern Newen, der er datterselskab i TF1-koncernen, har den 6. september 2018 underskrevet en aftale med det danske filmselskab Nimbus Film Holding ApS.

Interflora Danmark er blevet købt af Interflora Frankrig, som også ejer Interflora Luxembourg, Spanien, Portugal.

Nicolai Hesgaard, our partner, has once again been recognised by Who's Who Legal within Labour & Employment.

Den 1. juli 2018 træder en række ændringer af selskabsloven, lov om erhvervsdrivende virksomheder og lov om erhvervsdrivende fonde i kraft.

Elmann is pleased to announce that Finance Monthly Law Awards has recognized Elmann as: Pensions - Lawyer of the Year Denmark 2018.

Kursets formål er at give deltagerne et overblik over processen i overdragelse af virksomheder.

Glunz & Jensen Holding A/S offentliggjorde den 12. marts 2018, at det tyske selskab Heliograph Holding GmbH har fremsat et pligtmæssigt overtagelsestilbud til aktionærerne i Glunz & Jensen Holding A/S med en tilbudspris på DKK 64 pr. aktie.Nyhedsbrev