Penneo A/S flytter fra vækstmarkedet Nasdaq First North Growth Market til hovedbørsen, Nasdaq Copenhagen på mandag den 4. april. Advokat og partner Søren Ingerslev og advokat Jakob Schnack har rådgivet Penneo under hele forløbet. 

">

Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann rådgiver Penneo i børsnotering på Nasdaq Copenhagen

Penneo A/S (“Penneo”) flytter fra vækstmarkedet Nasdaq First North Growth Market Denmark til hovedmarkedet Nasdaq Copenhagen. Sidste handelsdag med Penneos aktier på Nasdaq First North Growth Market Denmark er i dag, fredag den 1. april 2022, idet aktierne fra på mandag den 4. april 2022 handles på Nasdaq Copenhagen.  

Penneo har derfor også i dag offentliggjort et prospekt forud for børsnoteringen på Nasdaq Copenhagen.  

Penneo er et software-as-a-service (SaaS) selskab, der hjælper virksomheder med at organisere og automatisere digitale underskrifts- og dokumenthåndteringsprocesser på en hurtig, nem og sikker måde. Penneo startede i 2014 og har siden etableret sig som nordens førende udbyder af digitale dokumenthåndteringsværktøjer.  

Elmann har rådgivet Penneo i forbindelse med de juridiske forhold i relation til udarbejdelsen af prospektet. Derudover har Elmann rådgivet Penneo i forberedelserne til livet som noteret selskab på Nasdaq Copenhagen, hvilket blandt andet har omfattet børs- og selskabsretlige forhold samt overholdelse af god corporate governance.  

Penneo blev optaget til handel på Nasdaq First North Growth Market Denmark den 2. juni 2020, hvor Elmann også havde fornøjelsen af at rådgive Penneo. Siden da har Penneo opnået vigtige milepæle og leveret stærke resultater, der nu gør dem i stand til at tage skridtet videre til hovedmarkedet.  

Noteringen på Nasdaq Copenhagen markerer derfor en stor milepæl i den danske vækstvirksomheds historie, og skiftet forventes at byde på bedre muligheder for at tiltrække en række nationale og internationale institutionelle investorer, hvilket skal medvirke til at understøtte Penneos fortsatte vækstambitioner og strategi.  

Vi ønsker Penneo stort tillykke med børsnoteringen. 

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk


Jakob Schnack
Advokat, cand.merc.(jur.)
T: (+45) 42 50 96 00
E: jas@elmann.dk