Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann rådgiver Penneo A/S

Penneo A/S (”Penneo”) rejser 60 millioner kr. i ny kapital fra en række institutionelle investorer i en rettet emission og private placement, hvor Penneo har udstedt 4.479.204 nye aktier til en kurs på kr. 13,75 pr. aktie. Penneo er optaget til handel på Nasdaq First North Growth Market Denmark, hvor de nyudstedte aktier ligeledes optages til handel.

Penneo er en SaaS-virksomhed (Software-as-a-Service), der oprindeligt blev etableret for at hjælpe virksomheder med digitale dokumentunderskrifter. Denne nye digitale "pen" (Pen-neo) blev lanceret i 2014. I dag har Penneo udviklet sig til et økosystem af automatiseringsløsninger, der digitaliserer virksomheders arbejdsgange i forbindelse med onboarding af kunder (”KYC”) og sikker og nem signering og håndtering af dokumenter. Penneo tilbyder en RegTech-løsning, der giver virksomheder et effektivt og billigt værktøj til at overholde lovkrav . Penneo har en stærk position i de nordiske lande. Alene i Danmark underskrev mere end 740.000 personer dokumenter elektronisk med Penneo i 2021

Formålet med kapitalrejsningen er at understøtte Penneos fortsatte vækstrejse og accelerere strategien, herunder salget af KYC-produkter til revisionsbranchen og industrier underlagt hvidvaskregler.

Søren Ingerslev og Jakob Schnack har rådgivet Penneo i forbindelse med og under hele transaktionen.

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk


Jakob Schnack
Advokat, cand.merc.(jur.)
T: (+45) 42 50 96 00
E: jas@elmann.dk