Søg

Linkedin

Karriere

English
ELMANN SØGER PERSONLIG ASSISTENT (PA) – mulighed for deltid

Elmann Advokatpartnerselskab i København søger en personlig assistent gerne med juridisk uddannelse og evt. erfaring fra arbejde på et advokatkontor.
Arbejdet som juridisk og personlig assistent for en partner eller advokat er et arbejdsliv fyldt med forandringer, sagsstyring, delvis klientansvar og spændende personlige udfordringer. Det er et krav, at du er professionel, effektiv og altid har overblikket.

OM JOBBET
Som personlig assistent vil du arbejde tæt sammen med en af vores partnere og det øvrige team i afdelingen. Dine vigtigste opgaver bliver håndtering af kalender, sagsrelateret korrespondance og besvarelse af henvendelser fra kunder og samarbejdspartnere. Herudover bistand i forbindelse med bestyrelsesarbejde, indkaldelser og referatskrivning på dansk og engelsk, samt andet arbejde i forbindelse hermed.

Endvidere vil du i et vist omfang bistå med udarbejdelse af forslag til løsning af mindre erhvervsretlige opgaver for advokatfirmaets kunder.
Struktur, planlægning og eksekvering er vigtige nøgleord, hvor tingene ofte går stærkt og det forventes, at du er proaktiv og løsningsorienteret. 

DIN PROFIL
Din uddannelse er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en juridisk baggrund og evt. erfaring med arbejdet i en advokatvirksomhed eller en større virksomheds interne juridiske afdeling.

Du kan håndtere mange opgaver på en gang og bevare roen i travle perioder. Du er fleksibel og har overblik over deadlines og sans for planlægning.

Der vil være mulighed for at arbejde på deltid.

OM ELMANN
Hos Elmann sættes mennesket i fokus. Det gør sig gældende såvel i hverdagen på kontoret som i den mere udadvendte rolle som repræsentant og ambassadør for virksomheden i relation til kunder, forretningspartnere og netværk i øvrigt.

Hos Elmann får du mulighed for at arbejde selvstændigt, og det forventes, at du er ambitiøs og grundig i dine forberedelser og dit arbejde generelt. Du drives af lysten til at levere juridiske serviceydelser af høj kvalitet.
Elmann løser spændende juridiske opgaver for erhvervslivet, herunder selskaber og fonde med særlig fokus på børsnoteringer, selskabsret, køb og salg af virksomheder og investering i vækst- og teknologivirksomheder.

Elmann Advokatpartnerselskab blev etableret i 2012 og beskæftiger i dag ca. 30 personer, hvoraf halv-delen er jurister. Baseret på et højt fagligt niveau og mange års erfaring med arbejdet som værdi-skabende juridisk sparringspartner for landets mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder under-støtter Elmann medarbejdernes fortsatte fokus på levering af løsningsorienteret juridisk rådgivning.

VILKÅR
Der tilbydes attraktive løn- og arbejdsforhold i et uformelt og godt arbejdsmiljø.
Vi glæder os til at læse din ansøgning, dit CV, karakterblad og dine referencer, som du gerne må sende hurtigst muligt til job@elmann.dk mærket: PA | Elmann Samtaler afholdes løbende.
Tiltrædelse snarest muligt og efter nærmere aftale.