Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann søger en 2. års eller 3. års jurastuderende til IPR-afdelingen

Den fortsatte udvikling af Elmann og tilgangen af nye opgaver betyder, at vi søger en skarp studentermedhjælper til vores afdeling for immaterielret (IPR) og markedsføring med tiltrædelse snarest muligt.

DIN PROFIL
Du er 2. års eller 3. års jurastuderende og har interesse for IPR. Hos Elmann vil du komme til at arbejde sammen med den ansvarlige advokat for IPR og afdelingens øvrige medarbejdere.

Du vil komme til at beskæftige dig med de værdier, der knytter sig til immaterielle aktiver og rettigheder, hvor du skal bistå afdelingen med registrering, administration og håndhævelse af varemærker og designs i ind- og udland. Det er vigtigt, at du er i stand til at tage ansvar, håndtere frister, udvise datadisciplin og er grundig og god til at kommunikere. Du er ambitiøs, struktureret og har blik for detaljen.

OM ELMANN
Elmann blev etableret i 2012 og beskæftiger mere end 30 personer. Elmann arbejder som værdiskabende juridisk sparringspartner, primært for landets mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, hvor fokus er levering af løsningsorienteret juridisk rådgivning. Derudover er Elmann andet og mere end en travl arbejdsplads. Vi interesserer os for vores medarbejdere og bestræber os på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

VILKÅR
Der tilbydes attraktive løn- og arbejdsforhold i et uformelt og godt arbejdsmiljø. Arbejdstiden er ca.15 timer ugentligt og vil blive planlagt sammen med medarbejderen selv under hensyntagen til studie, eksamensperioder og ferie.

Du er velkommen til at kontakte advokat og partner Tanya Meedom på tme@elmann.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi glæder os til at læse din ansøgning, dit CV og karakterblad, som du gerne må sende hurtigst muligt til job@elmann.dk. Samtaler afholdes løbende.

Kontakt:


Tanya Meedom
Advokat (L), Partner
T: (+45) 33 43 21 07
M: (+45) 21 18 18 38
E: tme@elmann.dk