Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann rådgiver Custimy.io i forbindelse med en af Danmarks største pre-seed investeringer

Custimy.io har for nylig landet en investering på 5 millioner kroner fra PreSeed Ventures. PreSeed Ventures er en dansk venturefond, der investerer i lovende tech-virksomheder i deres tidlige vækststadie.

Investeringen er af en Danmarks største pre-seed investeringer og bliver kun mere imponerende af, at Custimy.io alene er en 10 måneder gammel virksomhed.

Custimy.io er en Saas-virksomhed, der har udviklet en customer data platform (CDP) målrettet små- og mellemstore virksomheder (SMV) indenfor e-commerce. CDP’en indsamler og analyserer data fra virksomhedens interne marketing- og dataintegrationer (f.eks. SoMe kampagner, Google analytics og CRM systemer) samt eksterne datakilder og præsenterer de processerede data i et brugervenligt dashboard. I dashboardet får virksomheden et struktureret nutidsbillede over deres kundeportefølje, herunder deres mest værdifulde kunder og disses købsadfærd, forudsigelse omkring kundernes fremtidige købsadfærd samt en række (marketing-)nøgletal. CPD’en sætter således virksomheden i stand til at udarbejde og eksekvere markedsføringsstrategier på baggrund af højaktuelle data.

Custimy.io vil benytte midlerne fra kapitalforhøjelsen til at styrke deres organisation til den fortsatte vækstrejse samt til at udbrede CDP’en til en større kundekreds.

Elmann rådgav Custimy.io og dets stiftere i forbindelse med investeringen.

Læs mere om Custimy.io og investeringen på Finans.dk ved klikke her.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for fremskaffelse af kapital til understøttelse af dit selskabs vækst, så er du meget velkommen til at tage kontakt til partner og advokat Søren Ingerslev, som er leder af Elmanns afdelinger for selskabsret og M&A.

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk