Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann bistår ImmuMap Services med kapitalindsprøjtning

Det danske selskab, ImmuMap Services ApS, hvis primære aktivitet består i kontraktforskning for kunder i biotek- og farmasektoren, har fået tilført nye midler og ledelsesmæssige kompetencer til at understøtte selskabets fortsatte vækstrejse. Elmann har bistået ImmuMap i forbindelse med kapitalforhøjelsen, herunder sikring af, at kapitalforhøjelsen blev gennemført i overensstemmelse med selskabsloven. Elmann bistod endvidere ImmuMap med vurderingen af, hvilken finansieringsform, der bedst egnede sig til ImmuMap med udgangspunkt i selskabets aktuelle situation og fremtidige planer.  

Processen med at finde de helt rette investorer og kompetencer til ImmuMap har været vanskelig. Med Jeppe Ragnar Andersen og Jan Friis Jørgensen ombord, får ImmuMap andet og mere end kapital. Jeppe Ragnar Andersen er en ledende figur i NBCD og bidrager med stor erfaring inden for salg af kliniske studier til forskellige kunder i biotek- og farmasektoren. Jan Friis Jørgensen komplementere disse kompetencer ved som virksomhedsejer samt aktiv Business Angel at medbringe dyb erfaring med skalering af vækstvirksomheder. Sammen med ImmuMaps øvrige bestyrelsesmedlemmer samt administrerende direktør, Thomas Mørch Frøsig, og driftsdirektør, Houman Pourhassan, skal de nye investorer bidrage til at indfri ImmuMap store internationale markedspotentiale.

ImmuMap er et DTU-spinout, som indtil nu haft laboratorie på DTU i Lyngby. Kapitalindsprøjtningen har muliggjort, at ImmuMap kan flytte ind i eget laboratorie, hvilket er et centralt led i ImmuMaps vækststrategi, idet biotek- og farmaselskaber generelt stiller store krav til leverandørers dokumentation og kontrol. ImmuMap har endvidere benyttet midler fra kapitalindsprøjtningen til at investere i nyt driftsmateriel, og selskabets er således godt klædt på til at tage hul på det næste trin i sin vækstrejse.   

Ønsker du at høre mere om mulighederne for fremskaffelse af kapital til understøttelse af dit selskabs drift eller rekruttering af kompetente profiler skræddersyet til selskabets bestyrelse, så er du meget velkommen til at tage kontakt til partner og advokat Søren Ingerslev, som er leder af Elmanns specialiserede afdeling for selskabsret.

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk