Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann bistår MapsPeople A/S i forbindelse med deres børsnotering

Aktier i MapsPeople A/S blev i dag, onsdag d. 2. juni, frigivet til handel på Nasdaq First North Premier Growth Market. Elmann har rådgivet om de juridiske forhold i forbindelse med noteringen på vækstbørsen, hvilket blandt andet har omfattet bistand i forbindelse med prospekt, juridisk due diligence og rådgivning om selskabs- og børsretlige forhold.

MapsPeople blev etableret i 1997 og er et dansk “Software-as-a-Service” (SaaS) selskab, der har udviklet en indendørs kort- og navigationsplatform, som kaldes MapsIndoors. MapsIndoors, som blev etableret i 2014, kan hjælpe med at finde vej indendørs i blandt andet store kontorbygninger, hospitaler, lufthavne, stadions og universiteter. Navigationsplatformen er allerede blevet en stor international succes, hvilket har gjort MapsPeople til en markedsledende udbyder af indendørs kortløsninger.

Interessen i at være aktionær i selskabet var stor, hvilket resulterede i, at aktien blev overtegnet med 178%. Ved børsintroduktionen blev der rejst 85 mio. kr., som skal investeres i markedsekspansion, produktudvikling og markedsføring, der skal bidrage til at intensivere vækstrejsen mod at blive den globale markedsleder på området.

Foruden overholdelsen af den børsretlige regulering er selskabets ejer- og kapitalforhold væsentlige for arbejdet med at skabe værdi for selskabets interessenter, herunder investorer, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Børsnoteringen af MapsPeople vidner om Elmanns indgående kendskab til og erfaring med alle aspekter af børsnoteringer – herunder de nødvendige overvejelser og tiltag, som virksomheder bør gøre sig forud for og i forbindelse med en børsnotering. Endelig bistår Elmann med rådgivning om den løbende overholdelse af børsretlige krav, og vi har betydelig erfaring med rådgivning af selskaber på First North Premier Growth Market.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til advokat og partner Søren Ingerslev eller advokat Jakob Schnack.

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk


Jakob Schnack
Advokat, cand.merc.(jur.)
T: (+45) 42 50 96 00
E: jas@elmann.dk