Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann bistår stifterne af Cloud Teams med salget af virksomheden

Elmanns specialiserede afdeling for virksomhedsoverdragelse (M&A) bistår stifterne af Cloud Teams med salget af virksomheden til ITR Group.

Cloud Teams blev etableret i 2017 og er et konsulenthus, som hjælper virksomheder med at etablere og optimere forskellige cloudløsninger. En cloudløsning kan effektivt løse mange IT-udfordringer og nedbringe væsentlige omkostninger forbundet med virksomheders IT-services. Med en ekstern samarbejdspartner til at varetage hele eller enkelte dele af virksomhedens IT-services kan traditionelle datacentre med fysiske servere og lager eksempelvis erstattes med virtuelle datacentre i ”skyen”.

I 2019 indgik Cloud Teams i et strategisk partnerskab med Itadel, hvor Itadel som led i partnerskabet købte 35% af Cloud Teams, mens de resterende 65% fortsat blev ejet af Cloud Teams-ledelsen. Partnerskabet mellem de to selskaber betød, at de i fællesskab kunne levere en end-to-end rådgivning, migrering og drift af cloudløsninger, hvilket de nu skal gøre som en del af ITR Group, også kendt under navnet IT Relation.

ITR Group opkøber nemlig den resterende ejerandel af Cloud Teams af stifterne Anders Bader Søjdis og Mickey Soussah, samt Itadel og deres ejerandel i Cloud Teams. Opkøbet af Itadel og Cloud Teams er det femte af slagsen på et halvt år for ITR Group, der dermed oplever en eksplosiv vækst i medarbejdere og omsætning. Den hastige vækst og øgede størrelse af ITR Group, skal således intensivere konsolideringen på særligt de skandinaviske markeder som følge af de stordriftsfordele og kompetencer, som opkøbene også medfører.

Cloud Teams fortsætter som selvstændig virksomhed i ITR Group og vil udgøre et såkaldt ’Center of Excellence’, der skal styrke koncernens kompetencer og services inden for cloudløsninger. I forbindelse med transaktionen har Elmann bistået stifterne af Cloud Teams, Anders Bader Søjdis og Mickey Soussah, som fortsat skal varetage den daglige ledelse i Cloud Teams.

Elmanns transaktionsteam har bred erfaring med alle former for komplekse transaktioner, som kræver en grundig forberedelse, et effektivt forhandlingsforløb og værdiskabende rådgivning for at sikre det mest optimale resultat. Rådgivning ydes ofte i et tæt samarbejde med virksomhedens andre rådgivere samt Elmanns øvrige specialister, så det sikres, at alle aspekter afdækkes effektivt. Tag kontakt til partner, Søren Ingerslev, på si@elmann.dk, hvis du ønsker en succesfuld overdragelse af din virksomhed

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk