Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann søger erfaren advokatfuldmægtig eller yngre advokat

Elmann Advokatpartnerselskab i København søger en erfaren advokatfuldmægtig eller yngre advokat, som brænder for at rådgive om erhvervslivets forhold.

Dine kernekompetencer er rådgivning om erhvervsretlige forhold, herunder har du indsigt og erfaring med kommercielle forhold. Stillingen er interessant for dig, der finder såvel børsret som M&A og selskabsret spændende, herunder gerne vil opdyrke områderne yderligere sammen med ligesindede passionerede kolleger.

Vi ser frem til, at du kommer til at indgå i vores team af specialister, og du kan regne med rig mulighed for – på sigt at udvikle dine specialer.

DIN PROFIL
Du er en erfaren advokatfuldmægtig eller yngre advokat med mod på faglige udfordringer, forretningsudvikling og direkte kundekontakt.

Hos Elmann sættes mennesket i fokus. Det gør sig gældende såvel i hverdagen på kontoret som i den mere udadvendte rolle som repræsentanter og ambassadører for virksomheden i relation til kunder, forretningspartnere og netværk i øvrigt.

Hos Elmann får du mulighed for at arbejde særdeles selvstændigt, og det forventes, at du er ambitiøs og grundig i dine forberedelser og dit arbejde generelt. Du drives af lysten til at levere juridiske serviceydelser af høj kvalitet.

OM ELMANN
Elmann løser spændende juridiske opgaver for erhvervslivet, herunder selskaber og fonde med særlig fokus på børsnoteringer, selskabsret, køb og salg af virksomheder og investering i vækst- og teknologivirksomheder.

Elmann Advokatpartnerselskab blev etableret i 2012 og beskæftiger i dag ca. 30 personer, hvoraf halvdelen er jurister. Baseret på et højt fagligt niveau og mange års erfaring med arbejdet som værdiskabende juridisk sparringspartner for landets mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder understøtter Elmann medarbejdernes fortsatte fokus på levering af løsningsorienteret juridisk rådgivning.

VILKÅR
Der tilbydes attraktive løn- og arbejdsforhold i et uformelt og godt arbejdsmiljø samt gode karrieremuligheder.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, dit CV, karakterblad og dine referencer, som du gerne må sende hurtigst muligt til job@elmann.dk mærket: ”Jurist | Elmann”. Samtaler afholdes løbende.

Du er velkommen til at kontakte advokatsekretær Malene Biilmann på +45 33347819 eller mbi@elmann.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. Advokat og partner Søren Ingerslev står gerne til rådighed for supplerende spørgsmål. Tiltrædelse snarest muligt og efter nærmere aftale.

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk


Malene Biilmann
Advokatsekretær
T: (+45) 33 34 78 19
E: mbi@elmann.dk