Søg

Linkedin

Karriere

English
Partnere i Elmann anbefales af international rangliste for advokater og advokatfirmaer

Partnere i Elmann, Finn Lynge Jepsen og Tanya Meedom, anbefales af den internationale rangliste for advokater og advokatfirmaer, Chambers & Partners.

Ranglisten inkluderer advokater fra over 100 forskellige lande, og den baseres på omfattende analyser af advokatbranchen, klientfeedback og de pågældende firmaer og advokaters kvalifikationer og resultater indenfor forskellige erhvervsjuridiske specialer.

Finn fremhæves for sit arbejde indenfor insolvens og rekonstruktion, og for sin erfaring som likvidator og kurator i komplekse sager.

Derudover fremhæves Tanya indenfor immaterielret (IPR), hvor hun bl.a. modtager stor anerkendelse for at besidde en meget omfangsrig viden på området, som udmønter sig i specifik og løsningsorienteret rådgivning.

Elmann er stolte over anbefalingerne af Finn og Tanya, som vidner om nogle af de kvaliteter, som Elmann besidder. Begrundelserne for anbefalingerne afspejler tilmed nogle af de centrale værdier i Elmann, som er at levere skræddersyet, specialiseret, løsningsorienteret og effektiv rådgivning, der er til at forstå.

Kontakt:


Finn Lynge Jepsen
Advokat (H), Partner
T: (+45) 33 34 78 04
E: fij@elmann.dk


Tanya Meedom
Advokat (L), Partner
T: (+45) 33 43 21 07
M: (+45) 21 18 18 38
E: tme@elmann.dk