Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann bistår Valuer Holding A/S med notering på Nasdaq First North Premier Growth Market

Aktier i Valuer Holding A/S blev i dag, mandag d. 22. februar, frigivet til handel på Nasdaq First North Premier Growth Market. Elmann har rådgivet om de juridiske forhold i forbindelse med noteringen på vækstbørsen, hvilket blandt andet har omfattet bistand i forbindelse med prospekt, juridisk due diligence og rådgivning om selskabs- og børsretlige forhold.  Valuer Holding A/S er desuden det første danske selskab, der bliver noteret på det nye Premier-segment af First North Growth Market, hvilket blandt andet indebærer, at Valuer Holding A/S har forpligtet sig til at efterleve de danske corporate governance anbefalinger.

Valuer blev etableret i 2017 og er et datterselskab til Valuer Holding A/S, som blev etableret i juni 2020. Valuer er et dansk “Software-as-a-Service” (SaaS) selskab, som har udviklet en AI-platform for virksomheder, investorer og startups, som henholdsvis søger opkøb, investeringer eller kapital. Interessen i at være aktionær i det abonnementsbasserede selskab var stor, hvilket resulterede i, at aktien blev overtegnet med 190 %. Ved børsintroduktionen blev der rejst 100 mio. kr., som skal bidrage til, at vækstrejsen kan intensiveres på eksisterende samt nye markeder.

Foruden overholdelsen af den børsretlige regulering er selskabets ejer- og kapitalforhold væsentlige for arbejdet med at skabe værdi for selskabets interessenter, herunder investorer, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Børsnoteringen af Valuer Holding A/S vidner om Elmanns indgående kendskab til og erfaring med alle aspekter af børsnoteringer – herunder de nødvendige overvejelser og tiltag, som virksomheder bør gøre sig forud for og i forbindelse med en børsnotering. Endelig bistår Elmann med rådgivning om den løbende overholdelse af børsretlige krav, og vi har betydelig erfaring med rådgivning af selskaber på First North Premier Growth Market.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til advokat og partner Søren Ingerslev eller advokat Jakob Schnack.

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk


Jakob Schnack
Advokat, cand.merc.(jur.)
T: (+45) 42 50 96 00
E: jas@elmann.dk