Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann søger sagsbehandler/ sekretær til fast ejendom

Den fortsatte udvikling af Elmann betyder, at vi søger en sagsbehandler/sekretær til vores afdeling for fast ejendom med tiltrædelse snarest muligt.

Medarbejderne er Elmanns vigtigste aktiv og bidrager til firmaets vækst og udvikling. Vores klienter stiller store krav, og vores dygtige medarbejdere er en garanti for, at vi fortsat kan give en værdifuld og kvalificeret rådgivning.

Vi ønsker at være en rummelig og fleksibel arbejdsplads. Det giver den rigtige motivation og arbejdsglæde.

DIN PROFIL

Du har erfaring, fx. fra et advokatkontor eller ejendomsmæglerfirma, indenfor fast ejendom, herunder med berigtigelse af ejendomshandler, og du er fortrolig med den digitale tinglysning. Du har et godt humør, og du trives i et professionelt, men uhøjtideligt miljø. Du tager ansvar for dine opgaver og er ikke bange for nye udfordringer.

Vores afdeling har en bred portefølje af sager, herunder beskæftiger vi os med overdragelse af alle typer ejendomme.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med erfarne advokater og fuldmægtige. Dit arbejde vil særligt koncentrere sig om berigtigelser, men også bistand i øvrigt til afdelingens jurister. Det er vigtigt, at du er en person, der kan bevare fokus på detaljerne i den enkelte sag samtidig med, at du er skarp til at prioritere dine opgaver.

Hos Elmann kan du forvente personlig og faglig udvikling og direkte kundekontakt. Du får mulighed for at arbejde særdeles selvstændigt. Vi bestræber os dog samtidig på, at der altid er plads til indbyrdes sparring, og at der er en god holdånd.

OM ELMANN

Elmann Advokatpartnerselskab blev etableret i 2012 og beskæftiger mere end 30 personer. Baseret på et højt fagligt niveau og mange års erfaring med arbejdet som værdiskabende juridisk sparringspartner for landets mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder understøtter Elmann medarbejdernes fortsatte fokus på levering af løsningsorienteret juridisk rådgivning.

VILKÅR

Der tilbydes attraktive løn- og arbejdsforhold i et uformelt og godt arbejdsmiljø.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, dit CV, karakterblad og dine referencer, som du gerne må sende hurtigst muligt til job@elmann.dk. Samtaler afholdes løbende.

Du er velkommen til at kontakte advokat og partner Kasper Westberg på kwe@elmann.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Kontakt:


Kasper Westberg
Advokat (H), Partner
T: (+45) 33 34 78 12
M: (+45) 20 33 50 04
E: kwe@elmann.dk