Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann har bistået Penneo A/S med købet af Know-Your-Customer-aktiviteter

Elmanns M&A team ledet af advokat og partner Søren Ingerslev har bistået Penneo A/S med købet af Know-Your-Customer (KYC)-aktiviteterne fra den danske virksomhed, CLA Reply ApS. Overdragelsen omfatter software og kodebase, IPR, medarbejdere og kunder.

Penneo er et dansk software-as-a-service (SaaS) selskab, der hjælper virksomheder med at organisere og automatisere digitale underskrifts- og dokumenthåndteringsprocesser på en hurtig, nem og sikker måde. Penneo startede i 2014 og har siden etableret sig som nordens førende udbyder af digitale dokumenthåndteringsværktøjer, som særligt har vundet indpas i revisionsbranchen. Penneo blev noteret på Nasdaq First North Growth Market Copenhagen d. 2. juni 2020, hvor Elmann bistod med juridisk due diligence samt rådgivning om selskabsretlige- og børsretlige forhold. Foruden ønsket om at blive en international de-facto standard i revisionsbranchen har Penneo et ønske om at udbrede sin digitale løsning til andre papir- og dokumenttunge brancher over hele verden.

Med købet af KYC-aktiviteterne ønsker Penneo at øge udbredelsen af sin løsning ved at styrke deres end-to-end underskrifts- og dokumenthåndteringsprocesser, så det efterlever de internationale og forskellige branchers krav. Integrationen af KYC-softwaren i Penneos platform vil gøre det muligt at automatisere processerne, som er forbundet med KYC og forebyggelse af hvidvask, hvilket har stor international bevågenhed.

De to stiftere af CLA Reply ApS fortsætter som ansatte hos Penneo for at sikre en succesfuld implementering af softwaren i de eksisterende produkter, og for at bidrage til produktudviklingen, som er rettet mod internationale markeder.

Transaktionen vidner om Elmanns speciale i virksomhedsoverdragelser (M&A), hvilket du kan læse mere om her.

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk