Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann søger en 1. års advokatfuldmægtig

Den fortsatte udvikling af Elmann og tilgangen af nye opgaver betyder, at vi søger en fuldmægtig til vores afdeling for insolvens, rekonstruktion og proces med tiltrædelse snarest muligt.

Medarbejderne er Elmanns vigtigste aktiv og bidrager til firmaets vækst og udvikling. Vores klienter stiller store krav, og vores dygtige medarbejdere er en garanti for, at vi fortsat kan give en værdifuld og kvalificeret rådgivning.

Vi ønsker at være en rummelig og fleksibel arbejdsplads. Det giver den rigtige motivation og arbejdsglæde.

Din profil
Du er nyuddannet jurist eller er påbegyndt dit 1. år som advokatfuldmægtig. Du har gode karakterer fra studiet, er vant til at tage ansvar, er grundig og god til at kommunikere. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring som stud.jur. fra et andet advokatkontor og tidligere har arbejdet med insolvensområdet.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med tre erfarne advokater og afdelingens øvrige erfarne medarbejdere. Dit arbejde vil særligt koncentrere sig om tvangsopløsning af selskaber og behandling af konkursboer, og du vil derfor få mange forskellige opgaver, der kører over samme tidsperiode. Det er derfor vigtigt, at du er en person, der kan bevare fokus på detaljerne i den enkelte sag samtidig med, at du er skarp til at prioritere dine opgaver.

Hos Elmann kan du forvente personlig og faglig udvikling med en stejl læringskurve og direkte kundekontakt, hvor du som person er i fokus. Det gør sig gældende i hverdagen på kontoret overfor klienter som betroet rådgiver, men også i den mere udadvendte rolle som repræsentant og ambassadør for virksomheden i relation til forretningspartnere og netværk i øvrigt.

Hos Elmann får du mulighed for at arbejde særdeles selvstændigt. Vi bestræber os dog samtidig på, at der altid er plads til indbyrdes sparring, og at der er en god holdånd.

Om Elmann
Elmann Advokatpartnerselskab blev etableret i 2012 og beskæftiger mere end 30 personer. Baseret på et højt fagligt niveau og mange års erfaring med arbejdet som værdiskabende juridisk sparringspartner for landets mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder understøtter Elmann medarbejdernes fortsatte fokus på levering af løsningsorienteret juridisk rådgivning.

Vilkår
Der tilbydes attraktive løn- og arbejdsforhold i et uformelt og godt arbejdsmiljø.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, dit CV, karakterblad og dine referencer, som du gerne må sende hurtigst muligt til job@elmann.dk. Samtaler afholdes løbende.

Du er velkommen til at kontakte advokat Signe Andersen på sia@elmann.dk eller advokat og partner Finn Lynge Jepsen på fij@elmann.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 

Kontakt:


Finn Lynge Jepsen
Advokat (H), Partner
T: (+45) 33 34 78 04
E: fij@elmann.dk


Signe Andersen
Advokat (L)
T: (+45) 33 34 78 05
M: (+45) 28 12 13 24
E: sia@elmann.dk