Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann anbefales af international rangliste for advokater og advokatfirmaer

Elmann anbefales af den internationale rangliste for advokater og advokatfirmaer, IFLR1000 (International Financial Law Review).

Ranglisten inkluderer advokater og advokatfirmaer fra over 100 forskellige lande, og den baseres på omfattende analyser af advokatbranchen og de pågældende firmaer og advokaters kvalifikationer og resultater indenfor forskellige erhvervsjuridiske specialer – nærmere bestemt banking and finance, capital markets, M&A, restructuring and insolvency og project development.

De to specialiserede afdelinger indenfor hhv. virksomhedsoverdragelse (M&A) samt insolvens og rekonstruktion indgår på de pågældende specialers rangliste fra IFLR1000. M&A-afdelingen placeres i tier 3, mens afdelingen for insolvens og rekonstruktion placeres i tier 4. Ydermere fremhæves advokat og partner Finn Lynge Jepsen som ”highly regarded” indenfor sidstnævnte speciale.

Klientfeedback er en central del af det grundlag, som ranglisten baseres på, hvor følgende bl.a. er blevet sagt om Elmann:

”Excellent and dedicated work.”


“Professional service. Very flexible and always available.”


“Timely, solutions-orientated, and builds upon experience from similar cases.”


Elmann er stolte over anbefalingerne, hvilket vidner om de kvaliteter, som Elmanns afdelinger for M&A og insolvens og rekonstruktion sammen med firmaets øvrige specialiserede afdelinger besidder.

Kontakt:


Finn Lynge Jepsen
Advokat (H), Partner
T: (+45) 33 34 78 04
E: fij@elmann.dk