Søg

Linkedin

Karriere

English
ELMANN HAR BISTÅET CLOUDFARMS MED SALGET AF VIRKSOMHEDEN TIL BASF

Elmanns M&A team ledet af advokat og partner Søren Ingerslev har bistået den danske softwarevirksomhed Cloudfarms med salget af virksomheden til BASF.

BASF er en verdensomspændende tysk kemiproducent, hvis mål er at udvikle kemi og husdyrernæring til en bæredygtig fremtid, og med købet af Cloudfarms, der specialiserer sig i at drive og udvikle software og IT-løsninger til svineproducenter til håndtering, styring og overvågning af dyrebesætninger, styrker BASF deres kompetencer med henblik på at bidrage til løsningen af den globale udfordring om udviklingen af bæredygtige landbrug.

Cloudfarms’ software gør det muligt for svineproducenter at forbedre effektiviteten og produktiviteten ved at håndtere, analysere og overvåge deres produktionsdata i realtid med henblik på at forbedre bæredygtigheden og dyrevelfærden samtidig med, at ressourcer udnyttes på bedst mulig vis, idet der ofte er tale om store produktioner.

Cloudfarms’ løsninger bliver i øjeblikket brugt af producenter i 37 lande, og med salget til BASF får Cloudfarms nye muligheder for at udbrede sine IT-løsninger til svineproducenter.

Elmann bistod Cloudfarms med samtlige juridiske aspekter af overdragelsen til BASF, herunder håndteringen af forhandlinger med BASF.

Transaktionen vidner om Elmanns speciale i virksomhedsoverdragelser (M&A), hvilket du kan læse mere om her.

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk