Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann rangeres som ledende advokatfirma af Legal 500

Elmann bliver rangeret som et ledende advokatfirma af den internationale rangliste for advokater og advokatfirmaer, Legal 500. Ranglisten, som har eksisteret i over 20 år, inkluderer advokater og advokatfirmaer fra over 100 forskellige lande, og den baseres på omfattende analyser af advokatbranchen og de pågældende firmaer og advokaters kvalifikationer og resultater indenfor forskellige specialer. Fire af Elmanns specialer er optaget i dette års udgave:

 • Insolvency – Tier 3
 • Real Estate and Construction – Tier 3
 • Commercial Corporate and M&A – Tier 4
 • Employment – Tier 4
 • Derudover er partnerne med ovenstående specialer blevet fremhævet. Det drejer sig om Finn Lynge Jepsen og Christian Tornvig Jensen, ledere af afdelingen for insolvens og rekonstruktion, Kasper Westberg, leder af afdelingen for fast ejendom, Henrik Græsdal, leder af afdelingen for arbejds- og ansættelsesret, og Søren Ingerslev, leder af afdelingen for virksomhedsoverdragelse (M&A).

  Klientfeedback er en central del af det grundlag, som ranglisten baseres på, hvor følgende bl.a. er blevet sagt om Elmann:

  ”They answer their phone when we call, they revert quickly and give attention. Their advice is to the point”,

  ”It is a very personalised service. Your prime contact takes the lead and manages contact with other Elmann employees” og

  “You never doubt that they are working for you.”

  Du kan læse mere om bedømmelsen og de dertilhørende begrundelser på Legal 500’s hjemmeside.