Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann har bistået MobilePeople med salget af deres IoT-kompetencecenter

Elmanns M&A team ledet af advokat og partner Søren Ingerslev har bistået MobilePeople med salget af MobilePeoples IoT-kompetencecenter til Brødrene Dahl.

Brødrene Dahl er en dansk VVS-grossistvirksomhed, som er en del af den franske multinationale byggematerialekoncern, Saint Gobain. Med nyerhvervelsen af MobilePeoples IoT-kompetencecenter bliver Brødrende Dahl tilført ny software og digitale udviklingskompetencer. IoT er betegnelsen for ”Internet of Things”, som er den måde, at elektroniske apparater bliver i stand til at indsamle data via internettet, hvilket bliver til værdifuld viden og et stort aktiv for Brødrene Dahl.

Foruden softwaren har Brødrene Dahl som led i virksomhedsoverdragelsen ansat medarbejderne fra MobilePeople, som i de seneste fem år har beskæftiget sig med udvikling af IoT.

Opkøbet af MobilePeoples IoT-kompetencecenter og dermed den nyerhvervede ekspertise i IoT skal bidrage til den digitale transformation, som administrerende direktør i Saint-Gobain Distribution Denmark, Peter Møller, ønsker. Transaktionen vidner om Elmanns speciale i virksomhedsoverdragelser (M&A), hvilket du kan læse meget mere om her.

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk