Søg

Linkedin

Karriere

English
Mød advokatfuldmægtig, Christian Balslev Jørgsholm

Mød Christian Balslev Jørgsholm og få et indblik i hvordan Elmann er som arbejdsplads. Christian er advokatfuldmægtig og en del af Elmanns afdeling indenfor fast ejendom. Det har han været siden d. 1. marts 2018.

”Jeg arbejder indenfor fast ejendom. Det indebærer blandt andet, at jeg yder entrepriseretlig-, lejeretlig- og erhvervslejeretlig rådgivning, bistår med ejendomshandler, projektudvikling og naturligvis retssager vedrørende fast ejendom, herunder især sager indenfor lejeret, forsikringsret, andelsboligret og entrepriseret. Hos Elmann er der frihed under ansvar, og jeg er derfor selv med til at forme min hverdag. Det store ansvar bringer udfordringer med sig, men eftersom der altid er mulighed for at sparre og få feedback, bidrager det til, at jeg kan udvikle mig personligt indenfor mit fagområde.”

At arbejde hos Elmann er andet end juridisk sagsbehandling. Som ansat hos Elmann får du derfor mulighed for at have klientkontakt og være involveret i arbejdet med at tiltrække og fastholde klienter. Elmann er også andet og mere end en travl arbejdsplads.

Elmann interesserer sig for sine medarbejdere. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi vægter det sociale liv og fællesskab højt. Derfor holder Elmann jævnligt sociale arrangementer som skal bidrage til at styrke sammenholdet.

”Udover de årlige arrangementer, såsom sommerfest, juristmiddage, kollega-grill og julefrokost, bliver der jævnligt holdt andre former for sociale sammenkomster. Det kan være fordi, vi skal byde velkommen til en ny kollega, eller bare fordi, det er blevet fredag. Den store opbakning fra både ledelse og ansatte til de sociale arrangementer præger sammenholdet og atmosfæren på kontoret, hvor vi arbejder koncentreret, men med tid til at have det sjovt sammen.”

Elmann tilbyder attraktive og konkurrencedygtige ansættelsesvilkår i et arbejdsmiljø, som er præget af ambitioner, personlig udvikling, professionalisme samt humor, og vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger på job@elmann.dk. Du kan også læse mere om Elmann her: https://elmann.dk/omelmann.asp.

Kontakt:


Christian Balslev Jørgsholm
Advokatfuldmægtig
T: (+45) 33 34 78 31
M: (+45) 31 54 57 77
E: cbj@elmann.dk