Søg

Linkedin

Karriere

English
Elmann søger erfaren advokatfuldmægtig eller advokat

Elmann Advokatpartnerselskab søger en erfaren advokatfuldmægtig eller yngre advokat, som brænder for at rådgive om erhvervslivets forhold.

Dine kernekompetencer er rådgivning om erhvervsretlige forhold, herunder har du indsigt og erfaring med kommercielle forhold.

Stillingen er interessant for dig, der finder såvel M&A og selskabsret spændende, herunder gerne vil opdyrke områderne yderligere sammen med ligesindede passionerede kolleger.

Vi ser frem til, at du kommer til at indgå i vores team af specialister, og du kan regne med rig mulighed for – på sigt at udvikle dine specialer.

Hvem er vi, hvem er du og hvad kan du forvente

Du er en erfaren advokatfuldmægtig eller relativ nyuddannet advokat (1-3 år) med mod på faglige udfordringer, forretningsudvikling og direkte kundekontakt.

Hos Elmann sættes mennesket i fokus. Det gør sig gældende såvel i hverdagen på kontoret som i den mere udadvendte rolle som repræsentanter og ambassadører for virksomheden i relation til både kunder, forretningspartnere og netværk i øvrigt.

Hos Elmann får du mulighed for at arbejde særdeles selvstændigt, og det forventes, at du er ambitiøs og grundig i dine forberedelser og dit arbejde generelt. Du drives af lysten til at levere juridiske serviceydelser af høj kvalitet.

Om Elmann Advokatpartnerselskab

Elmann løser spændende juridiske opgaver for erhvervslivet, herunder selskaber og fonde med særlig fokus på selskabsret, køb og salg af virksomheder og investering i vækst- og teknologivirksomheder.

Elmann Advokatpartnerselskab blev etableret i 2012 og beskæftiger i dag ca. 20 personer, hvoraf halvdelen er jurister. Baseret på et højt fagligt niveau og mange års erfaring med arbejdet som værdiskabende juridisk sparringspartner for landets mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder understøtter Elmann medarbejdernes fortsatte fokus på levering af løsningsorienteret juridisk rådgivning.

Vilkår og tiltrædelse

Der tilbydes attraktive løn- og arbejdsforhold i et uformelt og godt arbejdsmiljø. Kontoret er centralt beliggende i København.

Tiltrædelse snarest muligt og efter nærmere aftale.

Henvendelse til PBO Juridisk Rekruttering


Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til pbo@juridisk-rekruttering.dk, mærket: ”Jurist | Elmann”. Du er også altid velkommen til at kontakte Pia Bolander Olsen, rekrutteringskonsulent på +45 23329782 for en uforpligtende snak eller henvisning til samtale hos Elmann. Advokat og partner Søren Ingerslev står gerne til rådighed for supplerende spørgsmål.

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk