Søg

Linkedin

Karriere

English
Første grænseoverskridende rammeaftale i Europa

Elmann har for Gate 21 bidraget til den første grænseoverskridende rammeaftale i Europa.

Fem konsulentvirksomheder i Danmark og Sverige har vundet et EU-udbud på total 9 millioner kroner til at hjælpe kommuner og regioner med at accelerere udskiftningen til energibesparende og kvalitets belysning i ”Greater Copenhagen”. Aftalen er et skridt i den rigtige retning for Danmark og Sveriges omfattende klimamålsætninger, da visionen med den banebrydende rammeaftale er, at gøre Greater Copenhagen til et metropol for moderne og klimavenlig LED-belysning.

De vindende konsulentvirksomheder som skal løfte opgaven er COWI, NIRAS, Rambøll, SWECO og ÅF Lighting.

Partner og ledende advokat i sagen med den banebrydende europæiske rammeaftale, Henrik Græsdal, udtaler: ”Rammeaftalen gælder i to lande og er den første af sin slags. I Elmann er vi stolte over at kunne bidrage til den grænseoverskridende aftale, hvor vi har kunnet trække på de bedste erfaringer fra såvel Danmark som Sverige.  Udbuddet kan forhåbentligt også inspirere andre kommuner i både Sverige og Danmark til at gennemføre LED-investeringer for en mere klimavenlig belysning.”

Du kan læse mere om Gate21’s planer om at gøre København til bæredygtig lysmetropol her: https://lightingmetropolis.com/dk/

 

Kontakt:


Henrik Græsdal
Advokat (L), Partner
T: -
M: (+45) 51 74 01 99
E: hgr@elmann.dk